La firma té àmplia experiència en les diferents àrees del Dret Mercantil.

Assessorem de forma integral les empreses, tant en operacions societàries, és a dir les que concerneixen a la pròpia societat i la relació d’aquesta amb els socis, administradors, etc. com en les relacions amb tercers: clients, proveïdors, treballadors, etc.

Oferim serveis d’assessorament societari, preparació d’escriptures de tot tipus d’operacions societàries, funcions de secretaria i assistència a Consells d’Administració i Juntes Generals, i la realització de la redacció dels acords societaris corresponents.

Així mateix, estem especialitzats en la redacció i la negociació de contractes, i donem cobertura a la seva interpretació i resolució de dubtes que se’n generi.

Assessorem en operacions de private equity, capital risc i en fusions, escissions, dissolucions, liquidacions o bé adquisicions d’empreses

Protocol Familiar:

Analitzem i aconsellem en aquells assumptes vinculats a les successions d’empreses i protocols familiars, és a dir, en la regulació de les relacions entre els membres de la Familia propietària i l’empresa amb la finalitat de:

  • Prevenir futurs problemes, vetllem per a salvaguardar la participació majoritària de la família en el relleu generacional o davant l’entrada de tercers socis.
  • Definir, a fi d’evitar confusions,  la distinció entre família i empresa
  • Fomentar l’estabilitat de la propietat de l’empresa
  • Mantenir una política en quant a l’expansió comercial, inversions, distribució de dividends, autofinançament, etc.
  • Consolidar la interrelació entre l’empresa i els membres de la família 

En l’àrea pre-concursal en concret, ens hem consolidat com a especialistes en l’assessorament en la negociació i formalització d’acords de refinançament i reestructuració empresarial.